Algemeen

3x overnachten in Eindhoven

 

 

Hotel NH Collection 

Het NH Collection hotel is geopend sinds 2017, en nog niet zo lang geleden helemaal vernieuwd! Het is een 5 sterrenhotel en ligt in het hartje van Eindhoven. Het hotel heeft 14 verdiepingen en zo’n 132 hotelkamers en suites. Het hotel is heel erg mooi en straalt veel luxe uit. Maar dan heb je de skybar nog niet gezien! Skybar? Ja, een skybar! Je zou denken dat deze alleen voorkomen in de grote steden zoals New York of Londen maar ook Eindhoven heeft ook zijn eigen Skybar. Vanaf de Skybar heb je zicht over de hele stad Eindhoven. In Skybar VANE is het ook mogelijk om heerlijk culinair te eten en te genieten van de beste cocktails. Die onder andere samengesteld zijn door Tess Posthumus. Tess is al meerdere keren gekozen tot beste bartender van Nederland. En dit is natuurlijk niet voor niets! 

https://www.nh-collection.com/nl/hotel/nh-collection-eindhoven-centre

 

Hotel Mariënhage 

Hotel Mariënhage is een luxe boutique hotel, en ook zeker een paradijselijk hotel, midden in het hartje van Eindhoven. Het hotel is gevestigd in een oud klooster.  En in dit hotel komt de geschiedenis, het design, de techniek en de kennis in Eindhoven echt tot leven. De kamer Bij binnenkomst springt de lichtkunst je meteen in de ogen, en ook staat de oudste muur van Eindhoven hier. De kamers hebben allemaal een Bijbels thema met een twist. Een moderne variatie op de originele Bijbelse verhalen. Het hotel heeft ook nog een binnenplaats, deze is voorzien van een wellness-gedeelte en een fitnessruimte. Hier kun je na een heerlijke nacht lekker aanschuiven bij het ontbijt, en ook is Brasserie Rita van ’s ochtends tot ’s avonds geopend. Er is genoeg te doen dus! 

https://www.marienhage.com/

 

The Student Hotel 

Dit hotel is zoals je hoort aan de naam vooral gericht op studenten. Het hotel ligt in de Lichtstraat in Eindhoven, dit is recht tegenover het centraal station, dit is dus ideaal voor studenten. Elke kamer beschikt over een flat screen tv, een airconditioning en een eigen badkamer. Het hotel heeft ook gratis wifi en heeft een lounge, fitnessruimte en gemeenschappelijke ruimtes waar je onder andere kunt tafeltennissen en biljarten! 

https://www.thestudenthotel.com/eindhoven/

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!