Algemeen

3x leuke winter activiteiten!

 

Skiën bij Montana 

Ga gezellig een middag indoor skiën bij Montana. Bij Montana zijn er 2 pistes een grote, en een kleine piste. De kleine piste wordt vooral gebruikt voor ski en snowboardlessen. Op de grote piste mag er vrij geskied worden. Ook is het mogelijk om ski schoenen, snowboard schoenen, ski’s en snowboards te huren. Bij Montana ski je het hele jaar door op echte sneeuw! 

https://www.montana-snowcenter.nl/

 

Schaatsen bij ijssportcentrum Eindhoven  

Ook de schaatsbaan in Eindhoven is sinds Oktober weer geopend, trek je schaatsen dus maar weer uit de kast! Heb je geen eigen schaatsen? Dat is natuurlijk ook helemaal geen probleem want je kunt ze ook huren bij het ijssportcentrum Eindhoven. Je kunt hier vrij schaatsen maar ook ijshockeyen, kinderfeestjes houden en discoschaatsen! Genoeg te doen dus!

https://www.ijssportcentrum.nl/

 

Ice karten in Rucphen 

Wat is er nou leuker dan karten? Ice karten natuurlijk! Voor deze super leuke activiteit  moet je wel even de auto pakken, het ijskarten kan namelijk in Rucphen. Dat is ongeveer een uurtje rijden met de auto. Maar dat heb je zeker over voor deze unieke ervaring, lekker met je kart over een circuit scheuren is natuurlijk super leuk, maar helemaal als de grond gemaakt is van ijs. Het gaat bij ijskarten niet om snelheid maar om de behendigheid. Heb jij het driften meteen door? Of rij je toch maar een rondje extra?

https://icekart.nl/

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!