Algemeen

3x festivals in Eindhoven, dit weekend!

 

Wie heeft gezegd dat het festivalseizoen voorbij is? Ik niet! Dit weekend zijn er verschillende festivals met voor ieder wat wils!

Carnaval 2021 zomer editie

Er zijn verschillende dingen waar Eindhoven om bekend staat denk bijvoorbeeld aan design, creativiteit en technologie, maar het allerbelangrijkste is natuurlijk.. CARNAVAL!! Door corona is carnaval vorig jaar niet door gegaan, dit kan zo niet langer! Dus moet carnaval ingehaald worden! En precies dat is wat we dit weekend gaan doen, zelfs de optocht wordt gehouden! De confetti ligt klaar, het bier is koud! Dus duik de zolder op en trek jou carnavals outfit maar weer onder het stof vandaan!

Zaterdag 25 September – 11:00 uur

 

Dagcollege indoor herfstfestival

14 maart 2020 zou het zo ver zijn, dagcollege indoor winterfestival! Maar ik denk dat iedereen het nieuws wel gevolgd heeft en dus ook iedereen weet dat ook dit festival niet door ging. Helaas pindakaas! Maar we hebben al die tijd wel iets gehad om naar uit te kijken. Dit weekend is het dan zover! Het dagcollege indoor herfstfestival wordt dit weekend gehouden in het klokgebouw. De line up is bekend en staat vol met nationale en internationale house en techno dj’s. Trek je dansschoenen dus maar aan!

Zaterdag 25 September – 13:00-23:00

Klokgebouw, Klokgebouw 50, 5617 AB Eindhoven

 

Tikkie Techno

Tikkie Techno is een ultiem sfeervol mini festival, in het groene hart van Eindhoven namelijk de Genneper Parken. Luister je graag techno of deephouse of juist liever disco of classic? Het maakt niks uit want bij Tikkie Techno kan alles voorbijkomen! Ook zijn er foodtrucks aanwezig en is de gehele area overdekt! Nog geen plannen dit weekend en kan je wel een festival gebruiken? Dan zou ik hier toch even langs gaan!

Zaterdag 25 September – 17:00-24:00

Paviljoen Genneper Parken


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!