Algemeen

3x escape rooms in Eindhoven

 

 

Wat is er nou leuker dan jezelf een echte detective voelen? Jij lost alle raadsels op en zorgt dat je met je vrienden en familie weer veilig buiten komt. Dat kan natuurlijk allemaal bij een escape room en gelukkig hebben we die in Eindhoven genoeg! 

 

Escaperoom040 

 

Deze escape room is midden in het centrum van Eindhoven.Heerlijk dus als je na je grote ontsnapping nog even de stad in wilt gaan. Je kunt hier terecht voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, team coaching, vrijgezellenfeest of natuurlijk lekker met je gezin, familie of vrienden. Escaperoom040 telt twee en binnenkort zelfs drie escape roomsThe mysterious temple, in deze escape room word je meegenomen naar de ingang van een mysterieuze mijn tot aan de dichte jungle van de Maya’sDe tweede is ‘Het beleg van Eindhoven, dit is een outdoor escape room. Hierbij duik je dan ook echt de stad in om raadsels op te lossen, codes te kraken en objecten te zoeken. Tot slot is er Sub chaos, deze escape room is nog niet geopend maar toch hebben ze al wel wat prijsgegeven. Zo moet je een terreuraanslag voorkomen en weet je niet welke rol je speelt, die van kapitein of bootsman. Veel meer geven ze nog niet prijs! 

Stationsplein 2, 5611 AB Eindhoven

https://escaperoom040.nl

 

 

Escape room Strijp-S Eindhoven

 

Ook de escape room op Strijp-S biedt weer bizarre escape kamers aan! Kamers zoals de adventure camper. Op Strijp-S staat een knalgele camper, die de hele wereld rond is gereisd! In de escape room ga jij in 60 minuten precies dezelfde reis maken. Maar je hebt niet veel tijd om lekker rond te kijken, na 60 minuten moet je terug in Eindhoven zijn en dit doe je door de raadsels op te lossen. Ook kun je hier de kamers Crime lab en ‘Disco inferno spelen. Bij Escaperoom Strijp-S Eindhoven kun je zelfs battelen, in de escaperoom The battleneem jij het tegen je vrienden, familie of collega’s op! Hierbij is het een kwestie van wie als eerste alle raadsels heeft opgelost. Ook kun je elkaar pesten door op de pestknoppen te klikken. De lichten gaan dan bijvoorbeeld flikkeren of de puzzel wordt moeilijker, je kunt via een scherm ook zien hoe ver het andere team is via een scherm. 

Klokgebouw 212, 5617 AD Eindhoven

https://www.escaperoom-eindhoven.nl 

 

 

 

Next level escape room 

 

Deze escape room is gevestigd midden op het Stratumseind, als jouw werk als detective erop zit, kun je dus nog lekker even het nachtleven van Eindhoven verkennen. Next level escape rooms kent diverse escape kamers zoals bijvoorbeeld‘Catch me if you canen de ‘Suspicious farmhouseDe kamers zijn supernetjes afgewerkt, met goede en spannende verhalen en natuurlijk leuke puzzels. Maar wat heeft next level escape room nou wat andere niet hebben? Ja! Een VR escape room! We leven natuurlijk in een tijd waarin technologie heel belangrijk is dus komt het woord VR veel vaker ter sprakeLukt het jou te ontsnappen uit een VR escape room?

De Oude Rechtbank, Stratumseind 32, 5611 ET Eindhoven

https://www.escaperoomeindhoven.nl/


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!