Coverstory

Wereldkankerdag 4 februari:
De Eik introduceert het nieuwe "Leef Fit" programma

De Eik in Eindhoven viert Wereldkankerdag op 4 februari met de introductie van het nieuwe ‘Leef Fit’-programma waarin mensen die leven met kanker werken aan een nieuwe manier van leven op mentaal, cognitief en lichamelijk gebied.

'Mensen met kanker hebben een veel slechtere conditie, maar daar kun je zelf iets aan doen, zegt dr. Stefan van Rooijen, huisarts en auteur van boek 'Fit4Life'. Dat gaan we met het Leef Fit programma van De Eik laten zien. Door te bewegen, werken aan je mentale gezondheid en te letten op je voeding, kun je het verschil maken.'

Met het Leef Fit programma van De Eik kun je samen met lotgenoten werken aan je leefstijl zodat je weer vol vertrouwen en fit in het leven staat. Op 4 februari Wereldkankerdag lanceren we om 16.00 uur tijdens een webinar het Leef Fit programma. Kom in beweging en doe mee!

Fitnesscoach Bart Rovers van Fitnessclub Happy Bodies op StrijpS zal uit de doeken doen waarom je van het sporten bij Happy Bodies zoveel méér mag verwachten. Wandelcoaches Lodewijk Kaanders en Marijke van Duuren vertellen over het heilzame effect van wandelen en tot slot vertellen Marion van den Biggelaar en Anke Swinkels over hoe je je eigen kracht weer kunt hervinden tijdens de yogasessies die geven bij De Eik.

Het Leef Fit programma is geïnspireerd op het boek Fit4Life van huisarts Stefan van Rooijen. Het beslaat in totaal twintig weken en gaat in maart 2022 van start. Kijk op www.inloophuis-de-eik.nl voor meer info en aanmelden voor het info-webinar op 4 februari om 16.00 uur.

Film Leef Fit programma De Eik https://youtu.be/izILE-9vV9o

Jacqueline Selbeck, Coördinator De Eik, communicatie@inloophuis-de-eik.nl, 06 31 000 286


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!