AbrahamArt
Stratumsedijk 79
5614 HP Eindhoven
Netherlands
Locatie

AbrahamArt

Wij geloven in kunst

“In 2000 reisde ik de wereld rond en kwam ik ergens in een klein vissersdorpje een schilderij tegen dat ik fantastisch vond. Ik werd op slag verliefd. Ik reserveerde het kunstwerk, maar toen ik de volgende dag terugkwam om het te kopen, was het al aan iemand anders verkocht. Dit bezorgde me twee dagen liefdesverdriet. Toen besefte ik me dat als kunst mij zó kon raken, ik de rest van mijn leven daaraan wilde besteden. Het tonen van kunst die raakt, dat is de missie van AbrahamArt.”

Bram Reijnders, Eigenaar van AbrahamArt

De meest complete presentatie hedendaagse kunst

In 15 jaar tijd is AbrahamArt uitgegroeid tot de grootste galerie en kunstuitleen van de Benelux. Kunst in huis halen van de meest vooraanstaande artiesten en relevante nieuwe talenten was nog nooit zo toegankelijk. Met een groots opgezette duidelijke presentatie, deskundige en eerlijke kunstadviseurs, een vrijblijvende proefplaatsing aan huis en de flexibele aankoop- en kunstuitleenregeling durven wij te zeggen dat we hét hedendaagse antwoord bieden aan iedereen die op zoek is daar moderne kunst.


Genoeg woorden. Kijkt u vooral zelf rond op onze site www.AbrahamArt.com , of kom langs in één van onze galerieen in het centrum van Amsterdam, Van Baerlestraat 26 of Eindhoven, Stratumsedijk 79.

Kom naar de grootste galerie van de Benelux