ViaDaan
Fellenoord 39
5612 AA Eindhoven
Nederland
René Stiphout
Locatie

ViaDaan

Professioneel verhuren zonder gedoe 

Het verhuren van leegstaande of leegkomende woonruimte zorgt voor een hoop werk. Alles moet weer spic en span zijn. Er zijn nieuwe foto’s en teksten voor Funda of andere verhuurwebsites nodig. Kandidaten moeten gescreend worden en de bezichtigingen ingepland. En wie regelt alles contractueel? Of u dit nu zelf doet of hiervoor een makelaar inschakelt: het is een hoop werk! 

 

Hoe prettig zou het zijn als u het gehele proces van het verhuren van een woning volledig uit handen kon geven aan een slimme, actieve bemiddelaar die zorgt dat alles tot in de puntjes is geregeld? Niet alleen voor u, maar ook voor de huurder? Dat lever u het volgende op: 

 

Een sluitende administratie

Dus alles contractueel perfect geregeld, de staat van de woning volledig vastgelegd en alle afspraken duidelijk op papier. 

 

Eén vast tarief

Voor professionele woningfotografie, een representatieve makelaar die alle bezichtigingen doet, uitstekende screening (BKR, EDR en Keesing, ID-authenticatie) en de contracten. Extra besparen op de kosten? Doe dan een deel zelf.  

Geen verborgen kosten   

Zowel de verhuurder als huurder betaalt geen courtage en er zijn ook geen andere (verborgen) kosten. 

Een prettige start van een goede relatie met uw huurder

De perfecte match tussen twee betrouwbare partijen vormt samen met duidelijke afspraken het begin van een goede, langdurige relatie tussen huurder en verhuurder.

De reputatie van goed verhuurderschap 

Misschien wel het minst concrete, maar ook belangrijkste van alles. U heeft uw zaken op orde. Voelt comfortabel, toch?  

www.viadaan.nl