Radio JND
I.B.C.-Weg 3n
5681 RH Best
Nederland
Locatie

Radio JND

Radio JND is overal online te beluisteren via de website en de speciaal ontworpen app, daarnaast zijn wij te vinden op verschillende websites en in diverse apps. Ook in de ether is Radio JND te beluisteren op 93.6 FM. Hier vind je een overzicht van alle platvormen waarop Radio JND te beluisteren is.

 

93.6 FM
Wij zijn in een groot deel van Brabant te beluisteren op de FM frequentie 93.6.

DAB+
Om digitale DAB+ uitzendingen te kunnen ontvangen is er een speciale DAB+ radio nodig. Tegenwoordig beschikken bijna alle nieuwe auto’s over een DAB+ radio, en zijn er losse radio’s te koop in alle reguliere elektronica winkels. DAB+ is gemakkelijk af te stemmen. Bij gebruik voer je een automatische scan uit waarna je de radiozenders op naam of kanaal kunt vinden. Wij zijn in heel Brabant en Limburg te vinden op kanaal 7 A. Stem je DAB+ radio af op Radio JND en geniet van een kraakheldere muziekkwaliteit.

Website
Radio JND is natuurlijk te beluisteren via onze eigen website, dit kan via de player bovenaan de homepage of klik hier om direct te luisteren.

App
Download onze gratis Radio JND app en je kunt eenvoudig en overal naar Radio JND luisteren. Gebruik onderstaande links of zoek Radio JND in de app store.
Download hier voor Android
Download hier voor Apple 

SMART-TV en Audiosystemen
Ook via een smarttv is Radio JND eenvoudig te beluisteren met de TuneIn app. Deze kun je installeren op een SmartTV en verschillende audiosystemen als Bose en SONOS.  Al je favoriete muziek overzichtelijk, voor al je apparaten in een app, ideaal voor tijdens een feestje.

IPTV
IPTV is een vorm van televisiekijken via het internet middels een box, zo kun je overal ter wereld naar je favoriete (Nederlandse) televisie- en radiozenders kijken en luisteren. Afhankelijk van je zenderpakket kun je ook Radio JND op deze manier beluisteren. (bijv. via de Mag 254)

Overige diensten /websites
Naast onze eigen website is Radio JND ook te beluisteren via DAB+ (in Brabant & Limburg) en op verschillende radiosites*, daarnaast zijn de JN30 en Freshtracks te beluisteren met Spotify.

* Radio JND is onder andere te beluisteren op: Radio-StreamsNederlandseradioMy TunerInternet RadioAllradioRadioguidePocketBell en Dirble.