De eerste twee edities van Xmas Sing-Along waren al een groot succes en dus maakt de Wim van Doorne Muziekkiosk zich op voor de derde editie. Deze wordt zondag 18 december gehouden, waarbij tevens levensmiddelen worden ingezameld voor de Voedselbank.

Het plein voor de kiosk, nabij het Stadswandelpark in Eindhoven wordt die dag gehuld in kerstsfeer. Vanaf 17.00 uur kan iedereen hier uit volle borst meezingen met uiteenlopende kerstnummers. Een gratis evenement, dat draait om saamhorigheid.

Met op het podium het koor 4Tune Entertainment (o.l.v. Dan Loredan), een gelegenheidsband en enkele solisten. Samen brengen zij een gevarieerd programma met klassieke kerstliederen, maar ook moderne kerstsongs. Aan het publiek om heerlijk mee te zingen, de teksten worden geprojecteerd op grote schermen. Het plein zelf wordt sfeervol ingericht en bij de horeca kunnen mensen terecht voor bijvoorbeeld glühwein of een kop warme chocolademelk.

Voedselbank

Om de saamhorigheid en het kerstgevoel extra te benaderen, roept de organisatie iedereen op om deze avond ongeopende, nog houdbare levensmiddelen (geen koelproducten) mee te nemen en te doneren voor Voedselbank Eindhoven.

Liedsponsors gezocht

Dit feel good evenement komt tot stand dankzij steun van particulieren en bedrijven. Voor degenen die een financiële bijdrage willen leveren, is het mogelijk om een lied te sponsoren. Dit kost 300 euro (excl. BTW voor bedrijven, incl. voor privé personen). Zij krijgen een aankondiging op social media en twee kaarten voor het genodigdenterras. Meer informatie daarover is verkrijgbaar via e-mail: [email protected]

In het kort

Wat: Xmas Sing-Along
Wanneer: Zondag 18 december om 17.00 uur
Waar: Wim van Doorne Muziekkiosk, Alb. Thijmlaan, Eindhoven
Toegang: Gratis