My Jewellery opent per 10 maart 2018 haar deuren in Eindhoven! Het sfeervolle gebied de Bergen is de ontmoetingsplek voor alle fashionista’s en My Jewellery liefhebbers in het zuiden van het land.

E-commerce bedrijf My Jewellery maakte twee jaar terug de stap naar een fysieke winkel. Dankzij het enorme bereik op social media werden sinds de opening van de eerste boutique in Den Bosch fans vanuit het hele land – van Groningen tot Alkmaar – verwelkomd.
Deze populariteit heeft ervoor gezorgd dat My Jewellery een jaar later nog twee nieuwe boutiques opende in Utrecht en Breda, afgelopen jaar gevolgd door een boutique in Arnhem en Maastricht. Iedere boutique heeft haar eigen uitstraling en identiteit.

Founder en Director Sharon Hilgers probeert samen met Maarten Huls van White Door Architects iedere boutique een uniek gevoel te geven. “Winkelen is en blijft emotie, iedere stad heeft haar eigen sfeer en dat zorgt er steeds weer voor dat we geprikkeld worden om My Jewellery weer in een ander jasje te steken. Mijn inspiratie voor de boutiques doe ik meestal op door veel te kijken op social media en in Parijs en London. Dit zijn mijn twee favoriete plekken. Als ik daar over straat loop, raak ik altijd geïnspireerd door de leukste hotspots, maar ook door de mensen, de cultuur en de mooie omgeving”, aldus Sharon.

De passie voor het creëren van mooie dingen is goed terug te zien in de collecties van My Jewellery. Kleurrijk, draagbaar en net even op een andere manier gecombineerd. Sieraden, accessoires en kleding waarvan je een grote glimlach op je gezicht krijgt. De luxe merkbeleving, scherpe prijzen, snel wisselende collectie, uitgebreid assortiment en kwalitatief goede items zorgen voor een groeiende populariteit en trouwe fanbase. My Jewellery heeft op organische wijze een trouwe community met meer dan 195.000 Facebook-fans en 96.000 Instagram-volgers opgebouwd.

Op de sfeervolle Kleine Berg vind je naast My Jewellery andere leuke boutiques zoals Vanilia en hippe eettentjes zoals Boca, Unami en de Kreeftenbar. De nieuwe boutique is op slechts vier minuten loopafstand gevestigd van het Philips Licht Museum. Leuk om te combineren met een dagje shoppen!

Over My Jewellery 

My Jewellery is in 6 jaar uitgegroeid tot een omvangrijke organisatie met een prachtig hoofdkantoor van 2500 m2, zes fysieke boutiques, diverse partnerstores en inmiddels al meer dan 100 medewerkers. Sharon begon op 22-jarige leeftijd in 2011 haar webshop als hobby naast haar baan als docente Frans. In 2015 opende My Jewellery haar eerste boutique in thuisstad Den Bosch. “We openden de boutique als test, maar ook als een fysiek verlengstuk van de webshop voor een complete My Jewellery experience”, vertelt Sharon. “Naast de opmars van online bestellen, merkte ik dat klanten een steeds sterkere behoefte hebben aan een boutique en hier probeerde ik op in te spelen. Om mijn groei online te realiseren heb ik zelf ook de inspiratie, feeling en beleving van een boutique nodig. Iedere keer zorgt een nieuwe boutique voor een positieve injectie in ons online platform en bedrijf. Het past in onze strategie om unieke ‘urban’ panden te betreden in de specifieke winkelstraat waar wij onze klanten de beste service en beleving kunnen bieden. De verkoop staat niet centraal; wij willen door middel van onze boutiques vooral werken aan een sterkere band met onze klanten. Ook proberen wij het online shoppen te faciliteren en als servicepunt te fungeren; zo kan er vanuit de boutique worden besteld zonder verzendkosten en kunnen online retouren worden ingeleverd.”