Uit de aspergespecial van LICHT op Eindhoven.

Van Gerven, asperges.

Aan de Groene Corridor in Oirschot ligt het familiebedrijf Van Gerven Asperges. Hier nemen ze de kwaliteit en de smaak van de asperges zeer serieus.

Geen goedkope massaproductie, maar zorg voor elke individuele asperge. Daarom is Van Gerven Asperges al meerdere keren uitgeroepen tot winnaar in de jaarlijkse verkiezing: `De Lekkerste Asperges`. Het is dan ook niet zo gek dat mensen uit alle uithoeken van het land speciaal naar Oirschot komen voor de lekkerste asperges van Brabant. Daarnaast is Van Gerven Asperges hofleverancier van Het Koninklijk Huis.

Organisch

Bij Van Gerven Asperges vind je geen chemische middelen, dat verpest namelijk de smaak van de groente. Dus wordt er gebruik gemaakt van organische bemesting, die speciaal wordt samengesteld voor dit bedrijf. Dat zorgt ervoor dat de asperges nog precies zo goed smaken als honderd jaar geleden. Die goede smaak van de asperges is niet onopgemerkt gebleven.

Boerderijwinkel

Zij levert bij vele restaurants in en rond Eindhoven en dagelijks komen honderden mensen hun asperges halen in de aspergewinkel bij Van Gerven. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een lekker avondje asperges eten. Niet alleen asperges zelf, maar ook recepten, ham, eieren, krieltjes, zalm, schalen en bijpassende wijnen zijn hier in deze boerderijwinkel te halen.

Ben je op zoek naar een ouderwetse, gezonde, maar vooral lekkere asperge? Probeer er dan eentje van Van Gerven Asperges en je bent verkocht.

Hoeven 7 │ Oirschot
T: 04 9957 5272
Website