Er zijn ontzettend veel restaurants in Eindhoven te vinden waar je heerlijk kunt dineren, ieder met hun eigen specialiteiten. Japans, Mexicaans, speciale frieten, In

 

dische rijsttafel, een lekker biefstukje .. Wat  hebben we eigenlijk nog niet in Eindhoven op het gebied van eten? Flammkuchen! Gelukkig heeft Miss Paddle daar een oplossing voor gevonden!

Café ’t Mulderke aan de Wal in Eindhoven is een hele metamorfose ondergaan. Zo heeft het café niet alleen hun pand aangepakt, maar ook de naam is compleet anders. Café ’t Mulderke gaat voortaan door het leven als Miss Paddle. Bij Miss Paddle combineren zij flammkuchen met een speciaal biertje enkel uit Brabant.

 

 

Het verhaal achter de flammkuchen gaat terug naar de dagen van belangrijke bakkers, die overgebleven deeg als proefstukken gebruikten om te testen of de oven heet genoeg was om brood te bakken. Flammkuchen is een specialiteit uit de Duits-Franse grensstreek de Elzas. De dunne bodem wordt belegd met een gezonde crème fraîche en verschillende toppings, zoals vlees, vis, groentes of zelfs zoetigheid! Alles is mogelijk.

Miss Paddle zit gevestigd aan de Wal 7 in Eindhoven. De eerste 25 gasten ontvangen een gratis flammkuchen. De opening is op woensdag 6 februari om 17:00 uur. Reserveren is mogelijk via de website: www.misspaddle.nl. Eet smakelijk!