Om jezelf of een conflict vlot te trekken, moet je eerst weten waar de pijnpunten liggen. Deze zijn vaak bewust of onbewust verborgen, zowel voor jezelf als voor een ander. Als je die punten waar het echt om gaat eenmaal op tafel hebt, loopt het vaak als een trein. Dan kan je weer gaan bouwen. Mediation en coaching zijn immers gericht op je/jullie toekomst: een leven in balans.

MfN-registermediation
Als je samen niet uit een geschil komt, dan kost je dat veel aandacht en energie. Energie die je liever aan andere dingen besteedt, zoals ondernemen of zorgen voor je kinderen. Het geschil kan zelfs zo erg opspelen dat je slapeloze nachten hebt, prikkelbaar bent en nergens meer van geniet. Een goed moment om verantwoordelijkheid te nemen om je kwestie aan te pakken! Mediation kan daarbij voor jou de ideale manier zijn. Zowel in de persoonlijke sfeer (scheiding, burenruzie of nalatenschapsverdeling), of in de zakelijke sfeer (arbeidsgeschil, bedrijfsovername of contractbreuk). De mediation bij eigenwaardig voldoet aan de standaarden van de Mediatorsvereniging Nederland (MfN) en klaart de lucht bij al deze geschillen. Ook kunt u bij eigenwaardig terecht voor herziening van uw ouderschapsplan en alimentatieberekeningen.
coaching
Knaagt er iets in je dat jou belemmert om voluit te leven? Voel je je toch niet echt gelukkig, terwijl je ogenschijnlijk vrolijk en/of succesvol je leven leidt? Breng dan jouw ‘binnen’ en ‘buiten’ in balans met een coachingstraject van eigenwaardig. Krijg in 5 à 7 gesprekken verhelderende (zelf)inzichten, kom in beweging en creëer een nieuw leven vanuit liefde en (zelf)vertrouwen.
actie
Profiteer tot en met oktober van 10% korting op de dienstverlening van eigenwaardig.