The perfect wedding! Pinterest en Instagram staan bol van de meest prachtige foto’s van zo’n perfecte wedding. Industrieel, Boho chic of juist dromerig traditioneel. Vooral de unieke sfeer die helemaal past bij het bruidspaar zorgt voor de mooiste beleving van die belangrijke dag, en niet te vergeten de mooiste plaatjes.

Je bent waarschijnlijk enthousiast en gemotiveerd begonnen aan het plannen van je bruiloft, maar gegarandeerd dat je al snel besefte dat het plannen van jouw ideale bruiloft bijna een fulltimebaan is. Daarnaast zijn de kosten ook niet mis. Het budget van een geweldige bruiloft, kan ook de aanbetaling van je nieuwe huis zijn.

The Perfect Weddingplanners Nathalie en Sara hebben beide al langer een passie voor het plannen en organiseren van de perfecte bruiloft. Met hun achtergrond in event organisatie, promotie en styling brengen ze niet alleen die passie mee aan tafel, maar ook de ervaring en professionaliteit die nodig zijn voor het plannen van een geweldige trouwdag.

Pop-up Wedding

Zij bedachten dan ook een compleet nieuw en origineel concept, de pop-up wedding. Zij organiseren de perfecte wedding met een thema dat doorloopt van aankleding en locatie tot aan de trouwceremonie en fotograaf. Jij hoeft alleen maar te genieten van jouw speciale moment. Na het ja-woord kunnen jullie gasten genieten van een heerlijk glas champagne met een stukje van jullie eigen bruidstaart. Natuurlijk zorgen de dames dan ook voor een professionele fotograaf die foto’s maakt van dit bijzondere moment.

Al vanaf €1950,- per koppel kun je trouwen op een luxe aangeklede locatie.

Op dezelfde dag trouwen 4 of 5 paren. Hiermee kunnen ze voor een aantrekkelijke prijs een prachtige ceremonie neerzetten. Maar no worries, je hoeft niet in de rij te staan. Jouw speciale moment is natuurlijk helemaal voor jullie alleen. Alle bruidsparen hebben een eigen tijdsdeel waar zij trouwen op de geplande locatie.

In april 2020 zal de eerste pop-up wedding van The Perfect Weddingplanners plaatsvinden in Eindhoven, een klassieke bruiloft tussen de bomen, middenin de natuur.

 

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Website: www.theperfectweddingplanners.nl

Email: [email protected]

Telefoon: 06 2702 0076

 

 

 

 

   

 

Bekijk hier ons vorige artikel: “Straatnieuws Maarten”