Ben je al wat ouder dan zul je hem nog wel kennen, Fame, een theaterklassieker uit de jaren 80. Destijds al een enorme hit met vele bekende muziektunes die tot op de dag van vandaag op de radio worden gedraaid.

Waar gaat het verhaal van Fame ook al weer over? Het speelt zich af op de New York’s High School for the Performing Arts waar leerlingen naast gewone vakken ook veel les krijgen in muziek, dans en toneel. Tijdens de schoolperiode wordt een groep jongeren gevolgd met al hun ups en downs.

Dit verhaal sluit perfect aan bij de rol die Theaterplan al jaren vervult: jongeren helpen hun droom in het theater te verwezenlijken, reden te meer om deze musical te kiezel als jubileumproductie!

Theaterplan heeft Fame in een nieuw jasje gestoken waardoor het een stuk moderner is geworden. Maar geen zorgen, de jonge cast zorgt voor een geweldige voorstelling!

In 2002 werd Fame ook al door Theaterplan op de planken gebracht en was toen de eerste grote productie van Freek Bartels en Cindy bell, twee oud-Theaterplanners en gevestigde musicalsterren.

Voor tickets en meer informatie check je de site!