Het kan haast niemand ontgaan zijn: na een uiterste succesvolle eerste editie van The Flying Dutch strijken de Nederlandse DJ’s dit jaar weer neer in de grote steden. Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven zijn ook dit jaar de locaties waar duizenden mensen naartoe zullen gaan om hun helden aan het werk te zien achter de DJ-booth.

Waar Strijp-S vorig jaar nog het toneel was voor The Flying Dutch in Eindhoven, vindt het evenement dit jaar plaats op het E3 strand in Eersel.  Het E3 strand in Eersel is een echte festivallocatie en vorig jaar ondervonden de aanwezige muziekliefhebbers veel hinder van de geplaatste toiletten op Strijp. De toiletten waren niet logisch opgesteld en dat zorgde voor veel vertraging, waardoor mensen andere plaatsen voor wc aanzagen. Ook mede daardoor is dit jaar gekozen voor het E3 strand in Eersel dat bekend staat als een perfecte festivallocatie.

De kaarten zijn al lang en breed uitverkocht, maar op Ticketswap zijn nog altijd kaarten te verkrijgen voor het festival op 4 juni. In Eindhoven is Hardwell de afsluiter en staat de line-up vol met Nederlandse wereldtoppers. Tiesto, Armin van Buuren, W&W, Afrojack, Kill The Buzz, Nicky Romero, Oliver Heldens, Firebeatz, het Eindhovense duo Showtek én Martin Garrix zijn allemaal te zien op dit geweldige muziekevenement. Mocht je dus nog geen kaarten hebben, kijk dan op Ticketswap en wie weet ben jij erbij!