Ben je het frisse weer in Nederland een beetje zat? Kom dan naar The Dutch Caribbean Concert en waan je in zomerse sferen. Op vrijdag 26 februari wordt het Muziekgebouw Frits Philips omgetoverd tot een Caribisch paradijs. Vanaf 20.00 uur zorgen Nederlands-Caribische vocalisten en muzikanten voor een warme en gezellige sfeer.

Laat je entertainen door de artiesten: Tony Sherman, Clifton End, Tamara Nivillac, Lidwina Booi, Standley Clementina en Leslie Vos. Onder leiding van de STEEZ MUSIC BAND zorgen zij voor een leuke en swingende avond.

The Dutch Caribbean Concert zal worden gehost door Shay Kreuger. Na het concert is er ook een afterparty die wordt verzorgd door Entertainment Fakier el Magnete. Hier kun je leuk een praatje maken met een van de artiesten en kun je de avond gezellig afsluiten.

De tickets voor The Dutch Caribbean Concert kosten € 15,- (inclusief een drankje) en zijn verkrijgbaar via de website van het Muziekgebouw. Kijk op de website ook voor meer informatie over dit zomerse evenement.

Koop snel je tickets en kom lekker swingen op de Caribische sounds!