SWZ wil waarde toevoegen aan het leven van mensen met een beperking. Dit doen zij door mensgerichte zorg te bieden en samen de mogelijkheden van de cliënt te ontplooien. Cliënten maken daarin hun eigen keuzes. SWZ ondersteunt en helpt hen met de best mogelijke zorg.

Medio 2018 gaat SWZ veranderen in de werkwijze van werven van personeel in de zorg. Een kanteling van aanbod- naar vraaggericht werken. Wat een kandidaat zoekt in een baan is het uitgangspunt en daar zoekt SWZ een passende functie voor. Dit komt ten goede van de werkgever, werknemer én de teams van SWZ.

Werken bij SWZ
Chantal van Heugten is leerling Verpleegkunde bij SWZ. ‘’Een aantal jaar geleden werkte ik nog in de ouderenzorg maar hier was ik niet echt gelukkig. Hiernaast wilde ik ook graag doorstuderen. Na wat research heb ik besloten om te switchen naar gehandicaptenzorg, de beste keuze uit mijn leven! Bij SWZ kon ik doorstuderen en werd ik met open armen ontvangen. Van alle werkgevers die ik ooit heb gehad is SWZ degene die het beste omgaat met haar personeel. Werken in de gehandicaptenzorg is zwaar maar het levert ook zo veel op. Als cliënten mij bedanken voor mijn zorg dan denk ik echt: hier doe ik het voor.’’
SWZ is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde collega’s die graag in de gehandicaptenzorg willen werken.

SWZ
Nieuwstraat 70 | Son
Afdeling Werving & Selectie
T 088-7998925
[email protected]
www.werkenbijswz.nl