Noteer het snel in je agenda! Dinsdagavond 23 februari vindt de 7e editie van het Stukafest Eindhoven plaats. Tijdens dit festival worden 14 studentenkamers in de hele stad omgetoverd tot kleine podia met muziek, cabaret, theater, film en literatuur. Gastheren en gastvrouwen zorgen ondertussen voor een lekker hapje en drankje. Fietsend ga je van kamer naar kamer, waar je helemaal los kunt gaan tijdens knallende optredens. Als afsluiter van het studentenkamerfestival is er een groot eindfeest in de Effenaar met Jumelage, Zes(live) en nog meer dj’s en bands.

Vergeet niet voordat je aan de studenkamerfestival-route begint een goede bodem te leggen tijdens het Stukahap in Soul Kitchen op Strijp-S. Vanaf 18.00 uur kun je hier onder het genot van een heerlijk diner alvast lekker inkomen met spontane jamsessies én een speciale openingsact.

Stukafest is ook ieder jaar op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, fotografen, gastheren en -vrouwen. Dus wil je een steentje bijdragen aan het studentenkamerfestival, grijp dan je kans!

Kijk hier voor meer informatie en de ticketverkoop. Zorg dat je het niet mist!