Kun jij je nog herinneren wanneer je Party & Co voor het laatst hebt gespeeld? Nee? Dan moet je echt een keer de levensechte versie spelen in Eindhoven! Gewoon, om even je geheugen op te frissen én die herinneringen van vroeger op te halen!

Hoe werkt het?

Je wordt met een plattegrond en een telefoon de straat op gestuurd. In de stad ga je opzoek naar heuse Partypunten. De Partypunten win je door op locatie de opdracht goed en snel uit te voeren. Waar je moet zijn, krijg je pas te horen wanneer je het Party & Co-spel speelt. Verzamel dus snel al je vrienden, collega’s of familie, het moet namelijk met acht personen gespeeld worden. Oh, en goed om te weten: de grammafoonplaten zijn net als in het bordspel meer waard!

Thema’s

Er zijn verschillende thema’s waar jij uit kunt kiezen. Je hebt vragen die over Eindhoven gaan, algemene vragen, je moet iets uitbeelden voor een grappig kiekje of je krijgt gekke opdrachten waar foto’s van gemaakt worden. De keuze is aan jou!

Tekst loopt verder onder de foto

Uitslag

Je eindigt de dag in een zaal met een drankje in je hand. Hier wordt de winnaar bekendgemaakt. Tijdens de prijsuitreiking laten ze ook de gemaakte foto’s zien (ook al zou je dat liever niet willen zien misschien…). Als jij niet kan wachten om Party & Co te spelen met je vrienden, klik dan hier om te reserveren!

Wanneer: Dat kun je zelf bepalen. Houdt er wel rekening mee: het spel duurt drieëneenhalf uur.
Waar: In Eindhoven. Exacte locatie wordt bekendgemaakt tijdens het spelen.
Kost dat: €28,50 per persoon