Na vele feestjes en festivals in Utrecht zal Soenda op zaterdag 6 oktober neerstrijken in Eindhoven om het Klokgebouw op zijn grondvesten te laten schudden! Verwacht de beste techno, lichtshows en visuals.

Wij spraken Robin Sandifort van Elevation Events, onder andere over de keuze voor Eindhoven.

Wat zijn de redenen om Soenda in Eindhoven plaats te laten vinden (in plaats van Utrecht)? 

“Utrecht is voor ons de stad waar het allemaal begon en daar zijn we heel blij mee en trots op. Na enkele jaren Soenda in Utrecht te hebben georganiseerd merkten we al dat onze bezoekers vanuit het hele land komen. Eindhoven en specifiek de locatie Klokgebouw lijkt ons een mooi begin om Brabant wat Soenda te geven. Het kan best dat we de komende jaren meerdere steden gaan aandoen maar dit zijn nu nog slechts gedachtenspinsels.”

“Deze nieuwe edities zullen niet ten koste gaan van onze edities in Utrecht. Dit zullen er 3 per jaar blijven: Soenda Festival (mei), Soenda Indoor festival (februari) en Soenda Indoor (november).”

Zijn er specifieke eigenschappen verbonden aan Soenda die jullie ook in Eindhoven willen neerzetten?

“We hebben ons best gedaan om (met o.a. Speedy J, Dave Clarke, Tommy Four Seven) een mooi programma samen te stellen.  Naast de grote artiesten willen we ook lokaal talent de kans geven. Leuk om te benoemen is dat wij voor onze laatste Soenda Indoor Festival-editie een track hebben gebruikt van ‘Moving Thoughts’. Deze gasten staan nu als locals bij ons op Soenda Eindhoven. Naast het programma zullen we zorgen voor een sterke productie, waaronder een mooie lichtshow icm visuals.”

Wat zijn de verwachtingen van Soenda Eindhoven?

“Overal waar we met Soenda komen is het doel om een sterke combinatie neer te zetten van programma en productie. Dit zal in Eindhoven niet anders zijn.”

Komen er meer edities van Soenda in Eindhoven?

“De insteek is er om van Soenda Indoor Eindhoven een jaarlijkse traditie te maken.”

Welke toekomstplannen zijn er voor Soenda?

“We zijn blij om in 2018 vier Soenda-edities te hebben (gehad) en zullen onze ogen altijd open houden voor unieke locaties die we bij Soenda vinden passen.”

 

Programma

Dave Clarke

FJAAK (live)

ROD

Speedy J

Tommy Four Seven

Head Front Panel (live)

Freddy K

Noneoftheabove (live)

Moving Thoughts (live)

Rick Angel

 

Voor meer info & tickets: www.soenda.com