Zijn al die house-,techno- of hardstylefeestjes niet aan jou besteed? Gelukkig kun je dan tijdens Koningsnacht en Koningsdag terecht bij Dommel18. Daar organiseert No Xcuse het Smartlappenfestival met de beste Nederlandse zangers.

Tijdens Koningsnacht kun je vanaf 20:00 uur terecht bij Dommel18 voor een avondje Hollandsche gezelligheid. Op Koningsdag gaat het Smartlappenfestival vrolijk verder vanaf 15:00 uur. De entree is op beide dagen helemaal gratis.

Line-up

Met de line-up zit het wel snor tijdens het festival. Onder andere Tony van Boxtel, Wesley Ponsen en Rinus Werrens komen hun zangkunsten vertonen.

Tony van Boxtel
Tony van Boxtel werd geboren in 1980 in Breda. Hij is thuis begonnen met zingen toen hij een jaar of 16 was met de karaoke set van zijn vader. Dat was een grote hobby tot dat hij voor het echte werk ging. Nu staat hij jaarlijks op verschillende podia door heel Nederland.

Wesley Ponsen
Wesley Ponsen is bekend van “Laat mij maar gaan” en “Diep in mijn hart”. Hij begint zijn carrière zoals vele volkszangers in de kroeg. Tijdens een deelname aan een talentenjacht in Oosterhout, welke hij won, liet hij iedereen versteld staan van zijn enorme zangkwaliteiten.

Rinus Werrens
Rinus Werrens is een groot talent afkomstig uit het Brabants Breda. Na diverse succesvolle optredens in de regio verscheen in 2011 zijn eerste single, gevolgd door nog een single in 2012. Beide singles staan wekenlang in de mega top100 en lijst van RADIONL genoteerd. In 2017 is zijn nieuwste single “Ik wil jou” uitgekomen. Het geluid van Rinus Werrens is: vrolijk, makkelijk mee te zingen en met een iets melancholieke ondertoon.

Meer weten? Kijk op de Facebook-pagina van het evenement.