Jaa!! De lente is begonnen en de zomer komt eraan. Dat betekent dat de jaarlijkse seizoensopening van ‘Op Noord, actief ontmoeten’ weer voor de deur staat! Op zondag 14 april opent Paviljoen op Noord voor de 10e keer haar deuren tijdens deze gezellige sport, spel en ontmoetingsdag aan de oude Bosschebaan. Het heeft wat weg van een klein festival, met sportieve activiteiten, opblaasbare attracties, foodtrucks en muziek.

Het enorme sportterrein bij Op Noord is dé locatie voor alle denkbare actieve uitjes voor het gezin, kinderfeestjes, een familiedag of een bedrijfssportdag. Ook voor naschoolse sport, educatieve programma’s, outdoor trainingen en teambuilding moet je hier zijn. Het terrein heeft onder andere een oude, klassieke midgetgolf, een wielerbaan, vier kleine voetbalvelden, een boogschietbaan én een klimbaan. Om nu iedereen op een toffe manier kennis te laten maken met hun uitgebreide aanbod, is het één keer per jaar groot feest bij Op Noord.

Naar hartenlust uitleven

Op Noord, Actief Ontmoeten

Je kunt gaan klimmen, een mini mountainbike-clinic volgen of een potje voetballen of hockeyen.  Misschien wil je graag kennismaken met Archery Tag?  Dat is een combinatie van boogschieten met trefbal. Kan ook. Al ben je niet sportief en ga je liever wat bouwen met bamboe, dan kun je je naar hartenlust komen uitleven. De deur gaat om 12.00 uur open en tot 16.00 uur kun je deelnemen aan de activiteiten. De bar blijft een uurtje langer open. Naast het sportieve gedeelte is ook de sfeer heel belangrijk bij Op Noord. Plof maar lekker neer op het gezellige terras met je biertje. Een vinyl dj zorgt voor vette muziek, er zijn verschillende foodtrucks, Je pizza komt uit een echte pizzaoven deze middag en de Eindhovense Beanbrothers zorgen voor een goede kop koffie na al die lekkernijen.

Gratis en voor niks

Ijsclub Eindhoven geeft clinics en denk je erover om in de nabije toekomst te gaan hardlopen of fietsen, dan kun je terecht voor advies bij het kraampje van Runningteam Eindhoven. Al met al een toffe dag. En het kost he-le-maal niks!

Locatie: Oude Bosschebaan 11 te Eindhoven

Datum: Zondag 14 april

Meer informatie vind je op www.opnoord.nl