Schildersvakopleiding  Nuenen leidt al ruim 30 jaar leerlingen op tot schilder/vastgoed onderhoudsmedewerker om aan de toenemende vraag naar gekwalificeerde schilders te kunnen voldoen.

 

Schildersvakopleiding Nuenen treedt voor de leerlingen die hun VMBO hebben afgerond, op als collectief werkgever. De leerling komt voor de duur van de opleiding BBL niveau 2 en niveau 3 in dienst van dit samenwerkingsverband.De vraag naar vakbekwame schilders is na de recessie  en door de vergrijzing sterk toegenomen.

Schildersvakopleiding Nuenen zorgt naast een baangarantie ook voor aanvullende praktijkscholing  in een professionele  Praktijkleerwerkplaats en professionele spuitcabine.

Bij een positieve evaluatie na een intake en praktijktest wordt de leerling een leerarbeidscontract aangeboden. Schildersvakopleiding Nuenen plaats de leerling na een intensieve scholing bij een van de aangesloten erkende leerbedrijven in de regio. Samen met de leermeester van het bedrijf leert de leerling schilder de kneepjes van het vak. Summa College (ROC) verzorgt de theorie componenten .

Iets voor jou?? Meld je aan bij Schildersvakopleiding Nuenen: 040 290 7050

 

Spegelt 56 | 5674 CD Nuenen

Email: [email protected]

Website: OnderhoudNLopleidingen.nl/nuenen