Kom jij ook naar de lancering van het nieuwe HOWDO magazine op donderdag 28 maart? Van 17:00 tot 19:00 uur nodigen wij je graag uit in de showroom van Toyota Driessen om de nieuwe HOWDO in te zien en voor een inspirerende Safety & Power Workshop. Onder het genot van een hapje en drankje presenteren we onder andere de next level veiligheidssystemen van de splinternieuwe Corolla. Maar er is meer!!

Airbag demonstratie

Het thema rond de presentatie is veiligheid. Want de veiligheid van jou en je collega’s zijn net zo belangrijk voor ons als voor jou! Mart Hoogmoet van Airbagtraining.nl komt je dan ook een interessante workshop geven over de veiligheidssystemen van nu en hoe je zo veilig mogelijk kunt rijden. Want daar is meer over te vertellen en te weten dan je denkt!

Lancering HOWDO & Workshop Toyota Driessen

Doe de Corolla Power Challenge met uw bedrijf

Ook dagen wij je uit om samen met je collega’s deel te nemen aan de Corolla Power Challenge. Je krijgt een Corolla een hele dag mee op proef, zodat jij en je collega’s de voordelen en prestaties van de High Power Hybrid Corolla zelf kunnen ervaren op het gebied van Power en Safety. Maar tegelijkertijd kunnen jullie ervaren hoe zuinig deze auto rijdt. Want diegenen die ten minste 50% van de tijd elektrisch rijden tijdens de Challenge, maken kans op een Slip & Gripcursus bij het Safety Experience Center in Rosmalen.

Heerlijke Power borrel

Uiteraard wordt er tijdens de Safety & Power Workshop goed voor je gezorgd. Je kunt rekenen op een gezellige borrel met hapjes en drankjes. Aangeboden door Toyota Driessen. Iedereen is welkom! Zien we je dan?
Meld je snel aan via de volgende link: www.driessenautogroep.nl/

 

Hopelijk tot dan!

HOWDO Magazine