Bij stadscafé De Vooruitgang pakken ze dingen net wat anders aan. Hier wordt gekeken naar wíe je bent, niet naar wát je bent. Daar wilden we meer over weten!

De Vooruitgang zoekt niet naar bartenders of obers, maar naar de persoon die achter de titel schuilt. Stacey Schleenstein is zelf van bedieningsmedewerker naar bartender, naar floormanager gegaan en is alweer klaar voor de volgende stap in haar carrière. “Als je je eigen krachten kent en de drive hebt om je te ontwikkelen, zijn de mogelijkheden eindeloos. We pakken het op een andere manier aan, denken niet top-down. We willen onze collega’s een stukje vertrouwen geven. Fijne mensen en een goed team, dat heeft ook zijn uitwerking op de gastvrijheid en draagt bij aan een positieve beleving van onze gasten. Je eigen salaris bepalen sluit hier feilloos op aan.”

Om de zaterdag vindt er een sollicitatietraject plaats. Hier wordt het bedrijf gepresenteerd en mag jij jezelf ook presenteren. In het 1-op-1 gesprek dat volgt mag je zelf je salaris bepalen aan de hand van de salarisschalen. De Vooruitgang selecteert niet op leeftijd, afkomst of in welke fase van je leven je bevindt. Het gaat erom wie jij bent en wat jij kunt!

De Vooruitgang is onderdeel van Debuut horecabeheer en ontwikkeling. Debuut is altijd op zoek naar horecatalenten met passie voor het vak en een dienstverlenende instelling. Bij Debuut sta jij centraal, dus er wordt rekening gehouden met jouw privéleven. Er zijn diverse mogelijkheden om binnen De Vooruitgang en/of Debuut door te groeien en jouw droom te realiseren.

Wacht dus niet langer en meld je aan! www.vacaturesindehoreca.nl