Eindhoven maakt zich op voor het grootste Koningsnacht -en dag festival van Eindhoven. Op donderdag 26 april en vrijdag 27 april kleurt het Stadhuisplein oranje en wordt de verjaardag van onze Koning royaal gevierd.

Royal Dutch Eindhoven is gratis toegankelijk en nodigt de beste artiesten uit om dit feestje groots te vieren. Donderdagavond van 19:00 tot 01:00 start de oranjegekte waarna onder andere Childsplay en Vato Gonzalez & MC Tjen hun beats het plein op slingeren. Tijdens Koningsdag openen om 12:00 uur de deuren en wordt er tot 00:00 uur doorgefeest onder aanvoering van Chocolate Puma, Dannic, LNY TNZ en heel veel meer artiesten.

Tekst gaat verder onder afbeelding

Bezoekers die zeker willen zijn van toegang, wanneer het plein vol is, of een ultieme Koningsdag ervaring willen meemaken, kunnen terecht op het exclusieve VIP deck. Een VIP ticket is verkrijgbaar vanaf €27,50 en geeft verschillende leuke extra’s zoals toegang tot het VIP deck met perfect uitzicht op het podium, 5 consumptiemunten, VIP toiletten, hapjes en nog veel meer!

www.royaldutcheindhoven.nl