Project Description

Less or More B.V.

Ontwerpers. Creatieve ontwikkelaars. Gebruikersgericht. Dat is Less or More in een notendop. Vanuit hun creatieve studio op Strijp-S ondersteunt Less or More nationale en internationale bedrijven met het transformeren van bedrijfsprocessen.

Met veel kennis op het gebied van User Experience, User Interfaces en web-development werkt Less or More samen met o.a. BMW Group, Decathlon, TU/e en vele andere innovatieve bedrijven. De focus ligt op online applicaties met veel gebruikers.

Less or More gelooft in samenwerking. De inhoudelijke kennis van de opdrachtgever wordt gecombineerd met de digitale vaardigheden van Less or More en de ervaringen van de eindgebruiker. Deze co-creatie staat centraal in de agile processen waarmee al veel mooie resultaten zijn behaald.

Deze succesvolle aanpak heeft er toe geleid dat Less or More voor de tweede maal op rij is uitgeroepen tot Eindhovens beste webbureau! Bestond het team vorig jaar nog uit 8 dames en heren, tegenwoordig is de ruimte gevuld met maar liefst 16 knappe koppen.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie? Less or More komt graag langs om deze met je door te nemen.

Less or More B.V.
Torenallee 26-08 | Strijp-S Eindhoven
T 040 780 56 11
[email protected]
www.lessormore.nl