Project Description

QNH Consulting BV

Met slimme IT-oplossingen optimaliseert QNH Consulting de informatievoorziening én prestaties van organisaties.

Een van de speerpunten van QNH is Business Analytics: het verbeteren van bedrijfsprestaties door grote hoeveelheden data slim te analyseren. Zo is het mogelijk om onder andere klantgedrag te voorspellen. Daarnaast houdt QNH zich bezig met thema’s als Cloud, Digital Experience en Collaboration Solutions. Hierbij bewegen zij voortdurend mee met de marktontwikkelingen.

Kernwaarden van QNH zijn professionaliteit, bevlogenheid en samenwerken. Met klanten, partners en collega’s wordt gewerkt aan de beste IT-oplossing door mensen en processen te verbinden met bestaande en de nieuwste technologieën. De bevlogen IT professionals van QNH zetten graag hun tanden in complexe vraagstukken en werken onder andere voor sectoren als finance, telecom, overheid en retail. En met succes! Het is dan ook niet voor niks dat zij een aantal jaar op rij door Computable worden genomineerd voor ‘ICT-dienstverlener van het jaar’!

QNH Consulting bevindt zich (naast de vestigingen in Groningen, Amsterdam, Maastricht en Hasselt in België) op de High Tech Campus, dé place to be als het gaat om innovatie en IT.

QNH Consulting Zuid
High Tech Campus 32 | Eindhoven
T 040 230 56 24
www.qnh.eu
[email protected]