Op de Aalsterweg 100 vind je het pas geopende PeeTee Golf. In deze golfshop, die gevuld is met alle topmerken binnen de golfwereld, slaag je gegarandeerd!

PeeTee Golf staat garant voor kundige medewerkers en de beste merken. Zo maak je altijd de beste keuzes tijdens het winkelen. PeeTee Golf is zes dagen per week geopend. Je kunt er terecht voor je uitrusting, clubs, schoenen, kleding, golfballen en accessoires, kortom alles wat je nodig hebt om een optimaal rondje golf te spelen. Qua equipment beschikt PeeTee Golf over de volgende merken: Callaway, Taylormade, Ping, Titleist, Mizuno en Cobra. Daarnaast hebben ze een mooie collectie golfkleding van onder andere J. Lindeberg, Galvin Green, Alberto, Under Armour, Röhnisch, Abacus, Daily, Brax, Chervo, Sunderland en Footjoy.

Winkelen bij PeeTee Golf is niet zoals winkelen in een andere winkel; hier is het namelijk een hele belevenis. In de winkel kun je alle clubs vanaf de driver tot en met de putter uitproberen. Ze hebben een indoor Inslagkooi en een Indoor Putting Green. Met behulp van een “flightscope” word je Golfswing geanalyseerd, zodat je er verzekerd van kunt zijn dat de golfclubs die je koopt ook bij jou passen.

Ga snel eens langs bij PeeTee Golf en laat je informeren over de mogelijkheden. Binnenkort kun je bij PeeTee Golf ook online shoppen, begin maart gaat de webwinkel open.

Aalsterweg 100 | Eindhoven
T 040 202 5851