Vanaf 1 november opent Smaaktheater Dertien zijn deuren. Een speciaal drie gangen keuzemenu, a la carte dineren, nog even een snelle hap voor de voorstelling, een verrassend kindermenu, het is allemaal mogelijk in het eigen nieuwe restaurant van Parktheater Eindhoven.

Kom voorafgaand aan een voorstelling of na afloop van een matinee heerlijk eten in Smaaktheater Dertien. Het keukenteam stelt met zorg de smakelijkste gerechten voor je samen. Uiteraard ben je op tijd in de zaal voor uw voorstelling.

Voor de fijnproever met zeeën van tijd heeft het restaurant iets speciaals! Voor slechts € 27,50 p.p. geniet je van een heerlijk drie gangen keuzemenu. Bestel het menu meteen bij het reserveren van uw theaterkaarten.

Vanzelfsprekend ben je ook in de pauze en na afloop van de voorstelling van harte welkom. Drink op je gemak een pauzedrankje of praat gezellig na onder het genot van een hapje en een drankje.

Smaaktheater Dertien maakt je theateravond en -middag compleet! Reserveren? Bel dan naar 040 215 62 56 of bezoek de site www.smaaktheaterdertien.nl!