Schilder^sCOOL Nuenen leidt al sinds ruim 30 jaar leerlingen op tot schilder/vastgoed onderhoudsmedewerker. Vanaf 2018 wordt deze naam gewijzigd in Schildersvakopleiding Nuenen. Samen met alle vestigingen in Nederland is samen met Onderhoud NL (werkgeversorganisatie voor de schilders- onderhoud en glas branche) een intensieve samenwerking afgestemd om aan de toenemende vraag naar gekwalificeerde schilders te kunnen voldoen.

Schildersvakopleiding Nuenen treedt voor de leerlingen die hun VMBO hebben afgerond, op als collectief werkgever. De leerling komt voor de duur van de opleiding BBL niveau 2 en Niveau 3 in dienst van dit samenwerkingsverband.

De vraag naar vakbekwame schilders is na de recessie sterk toegenomen. Alle cijfers wijzen op nog meer behoefte aan mensen die een ambacht beheersen. Met name in de schilder- en onderhoudsbranche is deze vraag door vergrijzing en meer werkaanbod latent aanwezig.
Schildersvakopleiding Nuenen zorgt niet alleen voor een baangarantie, maar ook voor aanvullende scholing in een goed geoutilleerde Praktijkleerwerkplaats en professionele spuitcabine.

Na een intakegesprek met de kandidaat leerling werknemer, vindt er een diagnostische week plaats. Hierin wordt gekeken naar talent, motivatie en interesse in het vak.
Bij een positieve evaluatie wordt de leerling een leerarbeidscontract aangeboden. Schildersvakopleiding Nuenen plaats de leerling na een intensieve scholing bij een van de aangesloten erkende leerbedrijven in de regio. Samen met de leermeester van het bedrijf leert de leerling schilder de kneepjes van het vak. Samen met het ROC Summa wordt tijdens de theorielessen gewerkt aan o.a. de vakleer.
Kortom een unieke kans om op deze manier een vakman te worden die een uitstekend perspectief heeft op een carrière in de schilder- en onderhoud branche. Uiteraard zijn er doorgroeimogelijkheden met een niveau 4 opleiding tot calculator, projectmanager of voorman.

Iets voor jou?? Meld je aan bij Schildersvakopleiding Nuenen: 040 290 7050

Spegelt 56 | Nuenen
[email protected]
[email protected]
www.schildersvakopleiding.nl