food-drink-breakfast-eat-medium

Volgende maand is het zover. De december-maand is aangebroken! Een maand vol plezier en lekker eten. Speciaal voor gezinnen, opa’s en opa’s en (klein)kinderen wordt het Oliebol & Pannenkoekfestival georganiseerd in het Muziekgebouw in Eindhoven. Op 27 december ben je van harte welkom!

Het begint met de familievoorstelling Peer Gunt dat wordt verteld door Frank Groothof. Het verhaal gaat over de jonge Peer die zich gevangen voelt in zijn eigen dorp. Hij kan geen moment zichzelf zijn omdat iedereen de hele tijd op hem let. Het liefst zou Peer dolle avonturen willen beleven, dus besluit hij dat op een dag te doen

Tijdens deze spannende voorstelling mag je het podium op, om de avonturen van Peer te schilderen op een levensgroot schilderdoek.

Na de voorstelling is er van alles te doen in het gehele gebouw. Win mooie prijzen door mee te doen aan de pannenkoek versierwedstrijd. Ontmoet Lot van Sesamstraat, Mees en Kyara die jou laten zien waarom zij onlangs Wereldkampioen streetdance zijn geworden. Daarnaast is er volop muziek. Tijdens het Oliebol- & Pannenkoekfestival zal je je niet snel vervelen!

Wil je meer weten? Check de site!