OKER Vintage Interior verhuist naar voormalig Campina terrein. Industriële ruimte vol vintage design en interieurspullen opent 19 oktober 2019.

EINDHOVEN – Na een goed jaar een winkel te hebben gehad op Strijp-S, opent OKER Vintage Interior vanaf de Dutch Design Week (zaterdag 19 oktober) een nieuwe locatie op het voormalig Campina terrein aan het kanaal in Eindhoven. Eindhoven heeft daarmee dus een nieuwe hotspot op het gebied van vintage design en interieur.

Eigenaar Bob Dieleman: “We hebben een goed eerste jaar gehad op Strijp-S, maar we hadden al snel te weinig ruimte. Nu hebben we naast een hoop toffe decoratieve stukken, ook completere eetkamer sets, kamers, lampen, stoelen en andere grotere vintage objecten voor je interieur. En dat in een hele fijne industriële ruimte in een gebied dat veel potentie heeft om een nieuwe hippe locatie van Eindhoven te worden: het voormalige Campina Terrein.”

Officiële Opening

OKER opent de deuren van de nieuwe ruimte op de eerste zaterdag van DDW 2019. Iedereen is vanaf 13.00 uur welkom om te proosten op het nieuwe avontuur en natuurlijk een kijkje te komen nemen naar alle nieuwe spullen. De voorraad wordt momenteel aangevuld met veel nieuwe spullen: Van Hollywood Regency tot de jaren 80 design en van Mid Century Modern tot Boho Chic, Spage Age, Industrieel en meer.

Openingstijden

Op afspraak, elke zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en tijdens de gehele Dutch Design Week van 11.00 tot 18.00 uur.

Contact en info

Bob Dieleman

+31 6 1449 95 23

Instagram: oker.eindhoven

Facebook event opening.