Tip van de week! Bij Dijk9 kun je tijdens Seafood Sunday heel goedkoop mosselen eten. 

Het mosselseizoen is in volle gang. Ben jij ook zo dol op die oer-Hollandse schelpdiertjes? Dan moet je op 1 september bij restaurant Dijk9 zijn, tijdens Seafood Sunday: een feestje met mosselen en andere zeevruchten in de hoofdrol.

Vanaf 16.00 uur ben je meer dan welkom bij Dijk9. Er is livemuziek, het grote terras is gedekt en honderden kilo’s mosselen liggen klaar om gekookt te worden. Je begint dit zeevruchtenfestijn met diverse schelpjes, een coquille en een oester. Daarna ga je door naar de mosselen. Kies jij voor een pannetje met een Aziatische touch of toch voor de traditionele bourgondische versie met bier? Het kan allemaal.

Onbeperkt

Krijg je er geen genoeg van? Dan ben je hier aan het juiste adres, want je kunt op deze dag onbeperkt mosselen eten. Oh ja, mét friet uiteraard! Moet je niets hebben van alles wat uit de zee komt, maar wil je wel meefeesten met viseters? No problem, er is ook een beperkte kaart voor carnivoren en vegetariërs.

Wel even reserveren

Het 2-gangen arrangement kost op deze dag €30,-. Dat is – we zeggen het nog maar even – inclusief onbeperkt mosselen eten. Je moet wel even reserveren via de website of door te bellen naar 040-2122355

 

Bekijk hier ons vorige artikel: De Ijzeren Man is vernoemd naar een graafmachine.