Het is bijna moederdag! Maar hoe ga jij je moeder dit jaar verrassen dan? Precies! Met een high tea, want wat is er leuker dan samen highteaën? Een goed gesprek of lekker bijkletsen onder het genot van heerlijke scones met clotted cream, taartjes, sandwiches, soepjes, koekjes en natuurlijk thee! In Eindhoven zijn een aantal hele leuke plekken, voor aankomende zondag of om daar een waardebon te halen! Kijk mee. 

Be Blossom

Verscholen in het huisje op de Down Town Gourmet Market op de Smalle Haven kunnen jullie genieten van een heerlijke high tea. De thee special van Be Blossom wordt geschonken met kwaliteitsthee van Newby Teas, zo kun je kiezen uit verschillende smaken zoals Jasmine Pearls of Persian Rose. Klinkt goed toch?

Be Blossom. Smalle Haven 14a, Eindhoven.

Yoghurt Barn

Zin in een smakelijke yoghurt special, een knapperige Barn Toast, verse breekbroodjes met home made yoghurtdips en natuurlijk gebakjes in allerlei kleuren en smaken. Denk dan eens aan Yoghurt Barn. Liever genieten van een Brunch of All Day Breakfast? Geen probleem, dat kan allemaal! Op de site vind je alle mogelijkheden en kun je direct online reserveren, zodat je precies weet wanneer het kan!

Yoghurt Barn, Nieuwstraat 30, Eindhoven.

De Ouwe Taart

Het blijft een gekke naam, maar die Ouwe Taart weet wel hoe zij jullie moet verwennen. Bij de Ouwe Taart kun je genieten van een uitgebreide high tea. Heb je een allergie? Geen probleem, hier ben je safe! Zij zijn gespecialiseerd in halal, glutenvrij, ei-vrij, lactose- en koemelkvrij en alle andere speciale diëten.

De Ouwe Taart, Heezerweg 276, Eindhoven. 

Bij de Greef

Op het Trudoplein vind je Bij de Greef. Een leuk en knus tentje waar jullie ook kunnen genieten van een heerlijke high tea. Jullie ontvangen een enorm groot aanbod van lekkernijen, broodjes, soepjes en hapjes. Leuk feitje! Het is ook mogelijk om bij de high tea een wijn- of bierarrangement aan te schaffen voor een leuk prijsje.

Bij de Greef, Strijpsestraat 188, Eindhoven.

Lees hier ons vorige artikel: COLUMN: Verraderlijk… www.licht-op-eindhoven.nl/column-verraderlijk/