Lichting, dé nieuwe programmalijn van de Effenaar in samenwerking met Altstadt en andere concertlocaties in Eindhoven. Als je een groot fan bent van indie, rock, elektronica of synthpop, dan zal dit helemaal in jouw straatje passen! Maar wat kun je nou eigenlijk verwachten van Lichting?

Tijdens Lichting concerten zie en hoor je de meest verse (inter)nationale acts die door de Lichting-programmeurs ontdekt worden op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Maar het gaat nog verder! Als jij zelf een te gekke act ontdekt of als je op de hoogte wilt worden gehouden dan kun je Lichting een whatsappje sturen. Via het nummer 06 830 612 14 is Lichting bereikbaar. Nu hoef je nooit meer te gekke acts te missen!

Wat zit er bijvoorbeeld nu in de pijplijn van Lichting? Hou 23 januari maar alvast vrij, want dan komt Hidden Charms met muziek die rechtstreeks uit de sixties lijkt te komen. Voor de elektrofreaks is er 11 maart in de Altstadt Vök te zien die weemoedige elektronica combineert met melodieuze zang, saxofoon en gitaar. Op 19 maart word je teruggezogen naar de sixties met Taymir, een indierock band met een Brits randje.

 

Voor meer informatie app je naar Lichting of neem je een kijkje op de site.