Algemeen

Sociaal blijven borrelen

De kindjes mogen na de vakantie alweer(gedeeltelijk) naar school, en dat is natuurlijk ontzettend fijn. Mensen kunnen weer wat makkelijker aan het werk, en we krijgen weer wat vaste structuur. Het samen borrelen zal nog even duren, maar met alle (virtuele) mogelijkheden die we hebben komen we daar ook wel uit.

Hier wat tips om het nog gezelliger te maken!

 

Vrienden en familie

In plaats van de standaard werkborrel op vrijdagmiddag waar iedereen met een wijntje voor het scherm nog wat na werkt. Organiseer een borrel voor de mensen die je mist, je broer, je beste vriendin, je liefde op afstand of je vriendengroep. Geen zin om moeilijke apps te downloaden dan is Google meet een uitkomst. Via een chromebook of laptop kun je via de website de borrel organiseren en kunnen anderen via een code deelnemen. handig toch?

https://meet.google.com/

 

Studentenborrel

Ben je student en begin je de borrels nu wel echt te missen kun je via Cribbers een borrel organiseren samen met andere studentenhuizen. Op deze manier spreek je niet alleen je vrienden maar kun je ook nieuwe mensen ontmoeten.

https://www.cribber.nl/

 

Film kijken

Heb je het nu wel gehad met de pubquizzen en online triviant party’s ga dan gewoon lekker samen film kijken. Kies een film, stand up comedy show of concert op een streaming service en kijk samen terwijl je videobelt. Gewoon relaxed, maar toch samen.

https://www.netflix.com/nl/

 

Even helemaal klaar met alles virtueel?

Bel de buurvrouw of buurman om tegelijkertijd een borreltje in de tuin of op het balkon te doen, gepaste afstand maar wel even menselijk contact en een frisse neus. Geen zin om er op uit te gaan voor een wijntje? Dan laat je hem gewoon lekker thuisbezorgen.

https://www.biereindhoven.nl/?gclid=EAIaIQobChMIpujywbv-6AIVVeh3Ch1VTQfnEAAYASAAEgIsFfD_BwE

 

Probeer in ieder geval lekker sociaal te blijven, dat we thuis zijn wil niet zeggen dat we elkaar vergeten. Samen borrelen is nou eenmaal veel gezelliger.

 

Proost!

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* verplicht