Algemeen

Sergio Herman en Maarten Baas openen een pop-up restaurant!

Tijdens de Dutch Design Week, die van 22 tot 30 oktober plaats zal vinden, zullen topchef Sergio Herman en kunstenaar Maarten Baas samenwerken aan een pop-uprestaurant.

Het restaurant, dat maar acht dagen zal bestaan, wordt ontworpen door Maarten Baas. Het thema luidt Maarten Baas makes Time. Volgens Maarten Baas is design een lelijk woord voor heel veel moois. Alles mag samenkomen en een grote creatieve explosie veroorzaken. Natuurlijk zijn wij erg benieuwd naar de creatieve explosie die dit jaar tijdens de Dutch Design Week te zien zal zijn.

Voor het eten zal gezorgd worden door Sergio Herman, een topchef die eigenaar isĀ van meerdere succesvolle restaurants in Nederland. Hij verzorgt een menu, dat zal bestaan uit signature-gerechten. Sergio Herman vindt het heel spannend om met het talent Maarten Baas samen te werken tijdens de Dutch Design Week, zo zegt hij op Facebook.

Wil jij ook dineren in het pop-uprestaurant? Dat kan van 22 tot en met 30 oktober! Het restaurant zal gemaakt worden in het VDMA-gebouw, Vestdijk 25-27 in Eindhoven.

Reserveren kan op www.ddw.nl!


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!