Algemeen

Nationale Week Zonder Vlees

Nationale Week Zonder Vlees roept alle Nederlanders op om van 9 t/m 15 maart 2020 geen vlees te eten. Samen maken wij het verschil! Doe jij ook mee? Deze restaurants in Eindhoven doen mee aan de Vegetarische Restaurantweek. 

Het is al jaren bekend dat één dag geen stukje vlees al een enorme positieve impact heeft op milieu en dier. Maar een hele week geen vlees, moet je nagaan wat dat doet. Daarom kun je van 9 t/m 15 maart meedoen aan de Nationale Week Zonder Vlees. Ga jij de uitdaging aan? Om het je gemakkelijk te maken serveren deze Eindhovense restaurants een speciaal en betaalbaar vegetarisch menu. Let's do this! 

 

De Bijenkorf

Lunchen of dineren bij de Bijenkorf is altijd al een feestje geweest. Heerlijke luxe! Nu is het zo dat 60% van de gebruikte producten en ingrediënten soiweso al biologisch is. Goede zaak! Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees smul je hier van een vegetarisch lunchgerecht tussen de €6,- en €10,-. Bijvoorbeeld een heerlijke Vietnamese springrol met shiitake! Jammieee!

Piazza 1 Eindhoven

 

't Zusje

Bij 't Zusje draait het vooral om bourgondisch genieten met kleine gerechtjes die je de hele avond kunt bestellen. Tijdens de Vegetarische Restaurantweek serveren ze vegetarische hapjes die op de groene tapaskaart staan. Die zijn speciaal voor deze gelegenheid samengesteld. De prijs voor avondvullend genieten is €10,80. Ik zeg; optijd reserveren!!

Ten Hagestraat 2 Eindhoven

 

Karpendonksehoeve

Vegetarisch eten op sterrenniveau. Kan gewoon. Bij de Karpendonkse Hoeve kun je een vegetarisch lunchmenu van viergangen voor €40,- of vijfgangen voor €50,- bestellen. De lunch wordt gereserveerd van dinsdag t/m vrijdag tussen 12:00 en 14:00 uur. Het diner is van dinsdag t/m zaterdag tussen 18:00 en 21:00 uur te bestellen. We raden wel aan van te voren te reserveren voor een culinair hoogstandje en een avondvullend sterrenmenu. 

Sumatralaan 3 Eindhoven

 

Bij Albrecht

Bij dit restaurant serveren zij sowieso enkel veganistische gerechten. En lekker dat die zijn!! Zelfs de grootste carnivoor zal dit beamen. Hier dus niet ineens heel andere gerechten, maar je wordt tijdens de Vegetarische Restaurantweek wel flink in de watten gelegd. Van dinsdag t/m zaterdag kun je tussen 16:00 en 23:00 uur genieten van een luxe vegetarische vijfgangendiner voor €50,-. Daar zit bij inbegrepen: een biologisch tafelbrood, amuse en dessert. 

Gagelstraat 6 Eindhoven

 

Heeft nu nog meer aanbevelingen waar wij Eindhovenaren nog meer kunnen geniten van heerlijke gerechten tijdens de Week Zonder Vlees, dan horen wij dat maar al te graag! Samen kunnen we het verschil maken, maar dat begint bij jezelf! Geniet ervan!!! 

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* verplicht