Algemeen

Een nieuwe community voor mindfulness en vegan food in Eindhoven

Hoi Eindhoven!

 

Wij zijn Lucia en Karina en samen zijn wij begonnen om mensen aan te sporen een gelukkiger en gezonder leven te leiden door middel van onze evenementen. Een keer in de maand op zondag, komen we een uur bij elkaar voor yoga en mindfulness. Daarna sluiten we af met een heerlijk vegan ontbijtje.

Wij zijn begonnen met ons initiatief door onze passies samen te brengen: yoga, thee en vegan eten. Onze missie is om het aanbod voor iedereen te laten gelden, maakt niet uit hoe bekend je bent met yoga of vegan eten. Iedereen is welkom!

 

In de ochtend beginnen we met een yoga sessie, iedere keer met een ander thema en topic. Hierbij zorgen we niet alleen voor yogaoefeningen, maar leren we ook meer over persoonlijke groei en de psychologie achter yoga. Daarna genieten we met z’n allen van een heerlijke vegan ontbijtje.

 

Ik ben Lucia en sinds juni ben ik gestart met mijn bedrijfje Tea Stories, een nieuwe thee bar waarin mindfulness centraal staat. Nadat ik naar China ben geweest om de familie van mijn man te ontmoeten, maakte ik kennis met de thee cultuur en hoe ik mij kan voelen door thee te drinken. Na een beetje te hebben geëxperimenteerd met organische theesoorten, aromatische kruiden en therapeutische specerijen ben ik begonnen met mijn eigen business. Thee heeft me geleerd om kleine dingen in het leven te waarderen en te accepteren, maar ook om te genieten van de omgeving en mensen om mij heen. Deze boodschap draag ik middels mijn thee draag door aan anderen. De beslissing om thee te combineren met vegan food, kwam niet heel veel later, aangezien ik zelf vegan ben. Bij Tea Stories vind je niet alleen heerlijke thee en vegan food, maar merk je ook hoe goed dit kan zijn voor lichaam, hoofd en ziel.

 

Mijn naam is Patricia en met mijn merk Karuna wil ik mensen inspireren om een beter leven te lijden en gelukkig te zijn. Yoga help mensen om meer balans te vinden in het leven. Voor mij is yoga meer dan alleen een gymoefening, het is een manier van leven. Onze dagelijkse levens zijn tegenwoordig zo druk, dat we vaak vergeten om even bij onszelf stil te staan en aandacht aan eigen lichaam en hoofd te geven. Tijdens mijn lessen sta je dan ook vaak stil bij het leven dat je nu leeft, hoe we om moeten gaan met onze ademhaling en luisteren we naar het lichaam dat ons vaak genoeg te vertellen heeft. 7 jaar geleden is mijn passie voor yoga begonnen, vandaar dat ik begin vorig jaar heb besloten om een opleiding tot yoga lerares te worden. Sindsdien kan ik steeds meer mensen lesgeven door mijn passie over te dragen. Ik geef iedere dinsdag les in Strijp-S en samen met Lucia organiseren we maandelijkse workshops. Hiermee hopen wij meer mensen bewust te laten worden van zichzelf, zodat zij naast hun drukke leven ook tot rust kunnen komen. In januari lanceer ik ook een meditatie app, voor de mensen die het graag vanaf huis willen doen.

 

De eerste events waren succesvol verlopen, daarom willen wij graag nogmaals iedereen oproepen die affiniteit heeft bij yoga of vegan food. Ben je een onbekende, maar wel benieuwd naar wat yoga of vegan food voor jou kan betekenen, kom dan naar ons volgende event:

 

12 Januari: New Year’s Detox Yoga & Vegan Breakfast.

 

Kijk voor meer informatie op onze website’s, Karuna & Tea Stories.

 

Liefs,

Lucia & Patricia


Uw reactie




AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!