Algemeen

Met deze tips begin jij je dag goed!

Want wie wil zijn dag niet opgewekt beginnen?

 

“Begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach. Want wie vrolijk is in de morgen, die lacht de hele dag” Jaren terug werd dit liedje iedere ochtend om 07:30 gedraaid door Giel Beelen op 3FM. Luisteraars konden iemand opgeven en deze werd dan wakker gebeld door Giel met de opdracht om dit liedje te zingen. Bij mij thuis was dit dan ook altijd het begin van mijn dag en ik luisterde er met veel plezier naar! Dit heeft mij geïnspireerd om voor jullie een aantal tips te schrijven over hoe jij je dag goed kunt beginnen.

 

Begin de dag met een liedje

Deze tip heeft niet veel meer uitleg nodig. Zet tijdens het aankleden je leukste liedje aan en dans lekker mee!

 

Begin de dag met een lach

Kijk in de spiegel en glimlach eens naar jezelf. Als je dit nog niet genoeg vindt, lach eens hardop. Het voelt in het begin misschien een beetje gek maar hierna voel jij je meteen vrolijk.

 

Begin de dag met je vaste routine

Je routine is elke ochtend hetzelfde en zorgt ervoor dat je steady de dag begint. Deze routine kan van alles zijn: een korte wandeling, een stukje lezen in een boek of een podcast luisteren.

 

Begin de dag met een goed ontbijt

Bedenk de avond voordat je gaat slapen wat je de volgende ochtend gaat eten. Leg alles wat je al klaar kunt leggen of voorbereiden al ergens neer, zodat je in de ochtend vrijwel meteen aan je ontbijt kunt beginnen.

 

Begin de dag met een doelstelling

Bedenk nadat je wakker wordt wat je deze dag wilt bereiken en hoe je ervoor gaat zorgen dat dit lukt!

 

Ik ga deze tips zeker gebruiken, jij ook?


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!