Algemeen

LICHT op Son en Breugel: De leukste plekjes in Son en Breugel!

De oktober-editie van LICHT op Eindhoven staat in het teken van de Son en Breugel-special! Naast een mooi voorwoord van burgemeester Hans Gaillard, staan deze maand ook de leukste plekjes van Son en Breugel in het magazine.

“Son en Breugel is vooral mooi en aantrekkelijk om in te wonen, te winkelen en te recreëren. Het is een authentiek Brabants dorp met ruim 15.000 inwoners met een eigen karakter en stijl, goede voorzieningen en de welstand van de huizen is hoog. Het kent gezellige horeca, en - zowel in het dorp als op de woonboulevard op Ekkersrijt - een breed winkelaanbod. Daarnaast heeft het ook alle voorzieningen van de grote stad op fietsafstand. Dat alles maakt Son en Breugel aantrekkelijk om in te wonen en zeker ook om een keer te bezoeken.” - Hans Gaillard, burgemeester van Son en Breugel

Hebben de mooie woorden van de burgemeester jou ook overtuigd en wil je eens een bezoekje brengen aan het mooie Son en Breugel? Speciaal voor jou zette LICHT op Eindhoven de leukste plekjes van Son en Breugel op een rijtje.

Thermae Son

Toe aan ontspanning? Midden in de bossen van Son en Breugel vinden we wellnessresort Thermae Son, de ideale plek voor een dagje relaxen en rust.

LICHT op Eindhoven heeft in samenwerking met Thermae Son een speciale lezersaanbieding! Reserveer een saunabezoek (twee personen voor de prijs van één) onder de code “LICHTOPEINDHOVEN” via: 0499-476383 of info@thermaeson.nl. Je betaalt dan slechts €28,- voor een Thermen dagentree voor twee personen. Geldig in oktober en november 2016.

Thermae Son Thermaelaan 2 T 0499 476 383 www.thermaeson.nl

 

Ekkersrijt

Bedrijvenpark Ekkersrijt is een van de grootste bedrijventerreinen van Zuidoost-Brabant. Ruim 300 bedrijven zijn hier gevestigd die gezamenlijk goed zijn voor de werkgelegenheid van ruim 10.000 werknemers. De bedrijfsactiviteiten zijn zeer divers: High-Tech en Multimedia op het Science Park, Industrie, Transport en Logistiek op Ekkersrijt-Oost en Retail op de Meubelboulevard.

Bedrijvenpark Ekkersrijt www.ekkersrijt.nl

 

Envy Stylers

In de gezellige, lichte salon van Jean en Marcel staat de koffie altijd klaar en is er tijd voor een gezellig praatje. Dit in combinatie met professionele styling, want Envy Stylers is kleurspecialist en officieel Color Master van Keune. Daarnaast is Jean zelf specialist in het knippen van krullen volgens Curlsys; dit is een behandeling van het haar per vierkante centimeter, waardoor krullen optimaal tot hun recht komen.

Envy Stylers Airbornestraat 4 T 0499 490 211 www.envystylers.nl

 

Café Restaurant de Zwaan

Ze worden zeldzaam, de kroegen met geschiedenis. De sfeervolle trefpunten in hartje stad of dorp. Midden in Son staat er nog één, Café Restaurant De Zwaan. Al 200 jaar de gezellige ‘huiskamer’ van dit Brabantse dorp.

In de tijd dat er nog een stoomtram reed tussen Eindhoven en Veghel, was De Zwaan in Son al een begrip. Als het aan De Zwaan ligt, zal dat altijd zo blijven. Het betekent niet dat je alles simpelweg bij het oude kunt laten. Ook De Zwaan gaat met haar tijd mee. Maar voorop staat dat iedereen zich er thuis voelt.

Café Restaurant De Zwaan Markt 9 T 0499 471 286 www.dezwaan-son.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!