Algemeen

Hotspots voor glutenvrij lunchen, dineren of winkelen!

De Burger

Glutenintrolerant maar niet van plan om je craving naar een echt goede burger op te geven? Bij restaurant De Burger aan de Kerkstraat is dat geen probleem. Hier kun je kiezen voor een glutenvrij broodje dat niet van de normale broodjes te onderscheiden is. Laat maar komen!

https://deburger.nl/

Kerkstraat 5 Eindhoven

Coffeelab STRP

Deze hotspot in Strijp-S is niet alleen een uitnodigende plek voor vegetariërs en veganisten, maar ook voor iedereen die glutenvrij wil eten. Hier staan zoveel glutenvrije opties en gerechten op de kaart, dat je de granen echt niet mist. En dat voor ontbijt, lunch of een avondmaaltijd (to go). 

https://www.coffeelab.nl/

Leidingstraat 45 Eindhoven

Glutenvrije Super

Ga jij niet elke dag buiten de deur eten en wil je gewoon je eigen keukenkastjes vullen met glutenvrije producten? Heb jij beloofd te koken voor je glutenintolerante vriend of vriendin? Dan kun je terecht bij de Glutenvrije Super aan de Edisonstraat. Alles is hier 100% glutenvrij, van vervangende producten tot verse artikelen. Handig, die zekerheid! 

https://www.glutenvrijesuper-eindhoven.nl/

Edisonstraat 10 Eindhoven

The Prince

Bij The Prince weten ze dat mensen met glutenintolerantie niet altijd zorgeloos uit eten gaan. Daar willen zij verandering in brengen. In de keuken werken mensen met verstand van zaken en worden extra maatregelen genomen om kruisbesmetting tegen te gaan, zoals een aparte oven voor glutenvrije bereidingen. Kun jij met een gerust hart aan tafel schuiven.

https://www.theprince.nl/

Wilhelminaplein 9 Eindhoven

The Happiness Cafe

The Happiness Cafe heeft niet één maar twee locaties in de stad: aan de Nieuwe Emmasingel en aan de Nieuwstraat. En ze pakken het wel zo handig aan voor iedereen met allergieën, intoleranteis of andere dieetwensen. Symbolen op de menukaart geven precies aan wat je wel kunt kiezen en wat niet. En laten we eerlijk zijn, hier heb je volop keuze, zelfs in de categorie gebak en zoetigheid!

https://thehappinesscafe.nl/

Nieuwe Emmasingel 8 Eindhoven & Nieuwstraat 25 Eindhoven


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* verplicht