Algemeen

2019, wat een jaar. Een jaar waarin wij weer 12 mooie en speciale edities hebben mogen leveren, met elke editie een te gekke covergast en verhalen van onze adverteerders. Ontzettend trots dat we steeds blijven groeien en nieuwe bedrijven/adverteerders bekend maken met ons blad. Een blad voor iedereen!

Daarom willen wij allereerst alle adverteerders bedanken die het afgelopen jaar hebben geadverteerd, zonder deze prachtige bedrijven zouden wij LICHT op Eindhoven niet maandelijks kunnen publiceren. Maar we kunnen jou ook zeker niet vergeten, trouwe of nieuwe lezer!! Het is super gaaf om te zien hoe we ieder jaar weer groeien en dat kan niet zonder onze lezers. 

Onze goede voornemens voor 2020 is dan ook om weer mooie edities te maken zodat wij jullie allemaal wat leuk leesvoer kunnen geven! Het eerste bericht van 2020 staat dan ook volledig in het teken van bedankjes en de beste wensen voor het nieuwe jaar. Let's make it a good one.

De komende tijd zullen wij op onze website berichten plaatsen over onze adverteerders, de nieuwste hotspots en topics in Eindhoven en nog veel meer! Wij kijken er ontzettend naar uit, tot snel!! 

Liefs,

Het LICHT op Eindhoven team


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* verplicht