Algemeen

Foodsafari.nl presents: Trendwatcher For A Day

Foodsafari.nl geeft inspiratietours voor foodprofessionals en horecaondernemers. Ze gaan op avontuur in de stad en laten hier alle gave trends en innovaties zien op gebied van food.

Nu organiseert Foodsafari.nl vanuit de Dutch Agri Food Week 2016 een event genaamd: Trendwatcher for a day. De trendwatcher-for-a-day dag is eigenlijk een soort workshop. Samen met food-trendwatchers ga je op pad en ontdek je de nieuwste trends! Je loopt via verschillende hotspots en ontdekt in de stad de nieuwste en hipste horeca en food. Foodsafari.nl laat zien hoe je de trends kunt filteren, vastleggen en vervolgens herkennen.

Deze speciale foodsafari is voor iedereen die een buitengewone voorliefde voor food & horeca heeft. Wiens vakantie niet compleet is zonder een bezoek aan de lokale supermarkt. Mensen die het eten laten koud worden omdat er eerst gefotografeerd moet worden.

Afgelopen maand is Foodsafari.nl al in Haarlem en Rotterdam geweest, en op dit moment zijn ze in Den Bosch. Op 21 & 22 oktober sluiten ze af, bij ons in Eindhoven! Heb jij ook een voorliefde voor eten en wil jij bij deze Trendwatcher-for-a-day workshop zijn? Bestel je tickets dan hier!

Bron: Foodsafari


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!