Eindhovens Beste

Eindhovens BESTE Uitvaartverzorger - Van der Stappen Uitvaartverzorging

Weinig zaken in het leven zijn zo precair, ingrijpend en acuut, als het overlijden van een dierbare. Het is daarom zeer belangrijk voor de nabestaanden dat ze kunnen steunen op een betrokken uitvaartverzorger. Deze zorg biedt Van der Stappen al ruim 90 jaar. Het is dankzij deze langdurige ervaring in combinatie met het oog op veranderingen in de uitvaartwereld dat Van der Stappen de titel Eindhovens BESTE uitvaartverzorger toegekend krijgt.

In een klein hecht team staat Van der Stappen letterlijk altijd voor je klaar. Iedere dag van het jaar, 24 uur per dag. Van der Stappen hecht veel waarde aan excellente dienstverlening. De uitvaartverzorger is je persoonlijke contactpersoon die adviseert, organiseert en inspireert. Ieder van hen is zeer betrokken en heeft daarnaast zijn of haar eigen specialiteiten. De nabestaanden kunnen dus een keus maken die het best bij de overledene of henzelf past. Dat kan een verzorger zijn die lokaal bekend is, maar bijvoorbeeld ook iemand die in samenwerking met Alzheimer Nederland getraind is en ervaring heeft met dementievriendelijke uitvaartverzorging. Dat maakt Van der Stappen uniek. Ervaring leert dat ook al is de dementerende nabestaande het moment van de uitvaart later weer kwijt, dan nog kun je er voor zorgen dat de ervaring waardevol is.

Ook richt Van der Stappen zich op duurzame uitvaarten. Daarom zijn ze lid van GreenLeave. Een voorbeeld  is de introductie van de unieke 040-natuurkist, vervaardigd van kastanje- en robiniahout uit het Philips de Jonghpark. Vanzelfsprekend werkt Van der Stappen samen met natuurbegraafplaatsen waar men letterlijk eeuwig rust. Onder invloed van andere culturen worden mensen steeds vaker begraven in een lijkwade, nog milieuvriendelijker.

Van der Stappen uitvaartverzorging is een particuliere uitvaartonderneming met vestigingen in Geldrop-Mierlo, Eindhoven, Nuenen, Valkenswaard, Waalre, Veldhoven en Cranendonck.

T 040 286 1383 (24 uur per dag)
www.vdstappen.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!