Eindhovens Beste

Eindhovens BESTE Opticien - Oogwereld Eindhoven

 De uitverkiezing van Oogwereld Eindhoven tot Beste Opticien van Eindhoven komt niet uit de lucht vallen. Al 30 jaar staan ze bekend om hun uitmuntende service en persoonlijke aandacht. Ook heb je bij hen volop keuze uit een up to date trendy collectie brillen met merken als Chanel, Lindberg, Mykita, Serengeti en Tom Ford. 

VIERING 30-JARIG JUBILEUM
Dit jaar bestaat Oogwereld Eindhoven 30 jaar! Een mijlpaal die ze natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het 30-jarig jubileum wordt de gehele maand november feestelijk gevierd met 30% korting op vele producten. Laat je door Oogwereld Eindhoven informeren over de aanbiedingen en voorwaarden.

BRILLENGLAZEN PASSEND BIJ JE KIJKBEHOEFTEN
Je wilt met een bril niet alleen goed uitzien, maar natuurlijk ook goed kunnen zien. De keuze van het juiste glas is dan essentieel. Voor iets wat er op het eerste gezicht altijd hetzelfde uitziet, zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Oogwereld Eindhoven beschikt over een Visioffice meetzuil waarmee tijdens een dynamische 3D-meting 20 verschillende gegevens over je kijkgedrag worden verwerkt en meegenomen in de berekening en productie van de brillenglazen. Het resultaat is een brillenglas op maat, dat onder andere rekening houdt met de stand van het montuur, je kijkgedrag, de gezichtsbouw en de oogkenmerken. Hierdoor ben je verzekerd van comfortabel en helder zicht van dichtbij, veraf en alle afstanden daar tussenin. Voor iedere kijkbehoefte en levensstijl kan Oogwereld Eindhoven een brillenglas op maat maken. Maak eens een afspraak met hen om te bekijken of een multimedia-, lees-, verkeers-, sport- of outdoorbril ook iets voor jou kan zijn.

ERVAAR DE VOORDELEN VAN CONTACTLENZEN
Contactlenzen zijn ideaal om te dragen tijdens het sporten, vakantie of als je een keer geen correctiemontuur wilt dragen. Ze vormen ook een perfecte combinatie met een zonnebril. Samen bieden ze een uitstekende bescherming tegen het scherpe zonlicht en je ziet er bovendien ook nog eens trendy uit. Bij Oogwereld Eindhoven heb je de keuze uit verschillende soorten lenzen zoals vormvaste, zachte, dag-, nacht- of multifocale lenzen. 

HOOGWAARDIGE OOGZORG
Naast exclusieve oogmode ben je voor hoogwaardige oogzorg ook bij Oogwereld Eindhoven aan het juiste adres. Een team specialisten onderscheidt zich door persoonlijke aandacht en werkt met de nieuwste apparatuur waarmee de gezondheid van de ogen en het zicht van jong en oud kunnen worden onderzocht. Een optometrist is aanwezig voor het verrichten van specialistische onderzoeken naar bijvoorbeeld glaucoom, diabetes, staar, macula degeneratie of droge ogen.

Op zoek naar de beste kijkoplossing voor jou? Neem dan contact op met Oogwereld Eindhoven en laat je door hen adviseren welke bril of contactlens het beste past bij jouw levensstijl!

Oogwereld Eindhoven
Kleine Berg 29, Eindhoven
T. 040 246 6946
www.oogwereld.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!