Eindhovens Beste

Eindhovens BESTE computer en smartphone reparatie - Repairlab

Repairlab is dé reparatiespecialist voor je defecte Apple iPhone, smartphone, tablet, laptop, iMac en Macbook. Je kunt bij Repairlab terecht voor alle Apple-apparatuur, binnen en buiten de garantie. Repairlab is een partner van Apple en erkend als ‘Apple Premium Service Provider’. Dat betekent dat we aan alle hoge kwaliteitseisen van Apple voldoen. De extra classificatie ‘Premium’ geeft aan dat onze klant-scores en reparatie kwaliteit continu boven de standaard zijn. 

Snelle service, ook zonder afspraak, en je kunt in het ruime filiaal lekker een kopje koffie drinken terwijl je wacht. Vooraf krijg je een duidelijke prijsopgave, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Reparaties worden uitgevoerd door specialisten. Repairlab werkt met kwaliteitsonderdelen, voert reparaties uit volgens fabrieksspecificaties en geeft altijd twaalf maanden garantie. Al je kostbare data worden behouden, discretie en privacy zijn vanzelfsprekend.

 

Waar anderen stoppen gaat Repairlab verder. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste producten en technologieën en de specialisten van Repairlab hebben passie voor hun werk. Ook kun je bij Repairlab terecht voor advies en vragen over je telefoon of laptop. 

 

Niet voor niets dus dat Repairlab al meerdere jaren op rij de titel ‘Eindhovens BESTE computer en smartphone reparatie’ dubbel en dwars verdient!

 

Repairlab Eindhoven

Dillenburgstraat 11c | Eindhoven

www.repairlab.nl

info@repairlab.nl

T 040 287 0700


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!