Eindhovens Beste

Eindhovens BESTE bruidshuis - Mariage Bruidsmode

ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG VOOR DE MOOISTE DAG UIT JULLIE LEVEN…  
Mariage al 5 x uitgeroepen als Beste Bruidshuis van regio Eindhoven


Als je Mariage Bruidsmode binnenloopt word je ondergedompeld in de wondere wereld van de bruidsmode. In ons gezellige memorabele pand in Geldrop proef je direct de gezellige familiare sfeer, waardoor vele bruiden zich meteen op hun gemak voelen.

Na een heerlijk kopje cappuccino of thee loop je samen met onze bruidsstyliste door de prachtige collectie. Denk hierbij aan fantastische glitter prinsessenjurken, stijlvolle rustige trouwjurken of trendy bohemian trouwjurken. Jouw wensen, budget en stijl worden hierin meegenomen waardoor je samen gericht op zoek gaat naar jouw optimale droomjurk!

Door onze veelzijdige collectie - van de meest bekende merken in de bruidsindustrie - én onze uiteenlopende prijscategorieën hebben we voor iedere bruid wat wils. Het is dan ook niet voor niets dat 85% van de bruiden slaagt bij Mariage Bruidsmode!

Als ook jij je droomjurk bij ons gevonden hebt ben je natuurlijk erg benieuwd welk trouwpak daar het beste bij zal staan. Een ideaal moment om meteen even te kijken bij Mariage Herenmode. De stylistes van de herenmode houden altijd rekening met de trouwjurk van de bruid en geven hierbij tips en advies over de allermooiste combinaties.

Benieuwd geworden naar Mariage Bruidsmode en onze mooie collectie? Je bent van harte welkom!

 

Mariage Bruidsmode

Parallelweg 26e
5664 AD  Geldrop
040 286 91 65
www.mariagebruidsmode.nl

bruidsmode@mariagebruidsmode.nl 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!